Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 8 de juliol de 2008

Cercador d'acords

  


Dijous, 8 de juliol de 2008

Llei de barrisS'atorga 99 milions d'euros en ajuts a 22 projectes de 21 municipis catalans i es genera un volum d'inversió global de 198 milions d'euros amb les aportacions dels respectius ajuntaments. Els ajuts als barris han beneficiat 700.000 persones i un total de 92 barris.


 

centres de salutEls centres, situats a Abrera, Ripollet i Vila-rodona, suposen una inversió de 5,8 milions d'euros. Els nous equipaments es construiran a través de convenis de col·laboració amb els ajuntaments.


 

centres escolarsS'aprova els darrers tràmits per a la construcció de tres CEIP a l'Escala, Sant Cugat del Vallès i Viladecans que donaran servei a 1.350 alumnes.


 

Centre d'acollida de menorsEs destinaran més de 2 milions d'euros a aquest centre i, també, s'ha aprovat subvencionar l'ampliació d'una residència per a persones amb discapacitat intel·lectual a Sitges.


 

Comissió Territorial d'Urbanisme de la Catalunya CentralAquesta comissió territorial atendrà 169 ajuntaments de l'Anoia, el Bages, el Berguedà, Osona i el Solsonès i resoldrà de forma més àgil els expedients urbanístics de la Catalunya Central, amb la qual cosa, descongestionarà les comissions de Barcelona i Lleida.


 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya