Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 1 de juliol de 2008

Cercador d'acords

  


Dijous, 1 de juliol de 2008

Institut Català de FinancesLes mesures volen impulsar l'activitat econòmica i financera i atenuar la restricció de liquiditat. Entre d'altres, s'incrementa la capacitat d'endeutament a l'Institut Català de Finances (ICF) per millorar la capacitat financera de les empreses i impulsar la construcció d'habitatge protegit.


 

gestió del tempsEl pla, amb 166 mesures, millorarà els usos del temps per adaptar-lo a les necessitats actuals dels ciutadans i, entre altres objectius, millorar la combinació entre la vida laboral i la personal. Es destinaran aquest any més de 296 milions d'euros per desenvolupar les actuacions, com ara impulsar el teletreball o incentivar la creació d'espais per a infants en centres comercials.


 

Acord estratègicEl nou text té per objectiu fer més competitiva l'economia catalana. El text, estructurat en 7 grans blocs, 22 línies i 102 mesures, posa l'accent en una sèrie d'àmbits on és prioritari dur a terme actuacions que ajudin a transformar el model de competitivitat de l'economia catalana.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya