Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 25 de juny de 2008

Cercador d'acords

  


Dijous, 25 de juny de 2008

millora d'urbanitzacionsL'objectiu és ordenar les urbanitzacions aïllades i dotar-les de les infraestructures i dels serveis bàsics necessaris. Per finançar les actuacions es crearà un fons específic del Govern perquè els consistoris redactin els programes d'adequació i dues línies de crèdit.


 

edificis escolarsLes actuacions es realitzaran a Palau-solità i Plegamans, Cervera, Girona i Castellar del Vallès. En total, aquestes actuacions suposaran habilitar 1.575 places, amb una inversió total de 16,8 milions d'euros.


 

rehabilitacióS'amplia l'import per fer front a les sol·licituds d'ajuts a la rehabilitació d'habitatges i edificis sencers rebudes aquest any i s'arriba als 46,3 milions d'euros. Amb aquesta quantitat se subvencionaran 40.000 habitatges que s'han de rehabilitar.


 

Ajuts al lloguerEl pressupost total que s'hi destina, un cop aprovada l'ampliació, és de 39 milions d'euros. L'any passat 13.913 llars es van beneficiar dels ajuts a la renda mensual 7.303 era la primera vegada que ho feien.


 

ajuts als emprenedorsS'aprova una inversió de 6,6 milions d'euros en ajuts per a les entitats locals de foment de creació d'empreses i per als emprenedors en el període 2008-2010.


 

indústria forestal i prevenció d'incendisLes subvencions s'han ampliat fins a 7,2 milions d'euros i es destinen a la gestió forestal sostenible, la prevenció d'incendis, el foment d'energies alternatives (biomassa) i l'adquisició de maquinària.


 

Altres acords aprovats:


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya