Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 17 de juny de 2008

Cercador d'acords

  


Dijous, 17 de juny de 2008

òrgans judicialsEl Projecte sobre els Edificis Judicials i els Equipaments Penitenciaris a la ciutat de Barcelona, diu que la segona gran concentració de seus judicials es farà als edificis judicials del passeig Lluís Companys on, a banda dels que hi ha actualment, s'allotjaran les seus de les jurisdiccions contenciosa i social.


 

Vilassar de DaltLes obres disposen d'una inversió superior als 7 milions d'euros i preveuen soterrar els torrents de Daniel i Lloveres. L'objectiu de l'actuació és millorar la capacitat de desguàs de la riera i reduir el risc de desbordament al seu pas pel municipi.


 

conveni de cooperació transfrontereraS'executa l'acord marc rubricat fa dos anys per facilitar els intercanvis entre les comarques gironines i la Catalunya del Nord. L'acord preveu actuacions relacionades amb la creació de l'Eurodistricte, la promoció i la difusió de la llengua catalana o acords en l'àmbit de l'acció social, el medi ambient i el turisme.


 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya