Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 10 de juny de 2008

Cercador d'acords

  


Dijous, 10 de juny de 2008

llei de salut públicaLa primera normativa d'aquestes característiques de tot l'Estat espanyol, incorpora les principals tendències internacionals en la vigilància de la salut pública, la promoció de la salut individual i col·lectiva, la prevenció de la malaltia i la protecció de la salut.


 

edificis educatiusEs construiran i ampliaran 34 edificis escolars que sumen un import total de 130.622.369 euros. Les obres permetran habilitar 12.575 places en els diferents centres educatius.


 

hospitalsLa construcció del nou hospital lleuger de Balaguer, i l'ampliació i la reforma de les urgències de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona són les actuacions més destacades. La inversió total és de 50,4 milions d'euros.


 

capEls nous equipaments substituiran els centres actuals i donaran servei a prop de 210.000 persones. El cost de construcció global dels edificis serà de 18,2 milions d'euros.


 

eix DiagonalEl nou eix viari millorarà l'accés al litoral des de les comarques de la Catalunya central. L'eix tindrà 67 quilòmetres de longitud i inclourà 35 quilòmetres de nova carretera, 13 dels quals seran autovia, amb una inversió estimada en 423 milions d'euros


 

grau de discapacitat S'atorga prop de 12 milions d'euros a entitats sociosanitàries per realitzar-ne la valoració. Es preveu que unes 85.000 persones sol·licitaran la valoració del seu grau de discapacitat en els pròxims dos anys


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya