fg Acords de govern. Generalitat de Catalunya

Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern> 10 de juny de 2008> Set nous Centres d'Atenciķ Primāria (CAP)
Dimarts, 10 de juny de 2008

El Govern construirā set nous Centres d'Atenciķ Primāria (CAP) que donaran servei a prop de 210.000 persones


  • S'impulsa la construcciķ de set nous Centres d'Atenciķ Primāria als municipis de Calafell, Molins de Rei, Palaudāries (Lliįā d'Amunt), Sant Vicenį de Castellet, Santa Perpčtua de Mogoda, Tordera i Vilanova del Camí

  • L'import total de les actuacions és de 18,2 milions d'euros


El Govern ha aprovat avui la construcciķ de set nous Centres d'Atenciķ Primāria (CAP) als municipis de Calafell (Baix Penedčs), Molins de Rei (Baix Llobregat), Palaudāries -Lliįā d'Amunt-(Vallčs Oriental), Sant Vicenį de Castellet (Bages), Santa Perpčtua de Mogoda (Vallčs Occidental), Tordera (Maresme) i Vilanova del Camí (Anoia) . Els nous equipaments substituiran els centres actuals i donaran servei a prop de 210.000 persones. El cost de construcciķ global dels edificis, que s'ubicaran en diversos solars cedits pels ajuntaments dels diferents municipis, serā de 18,2 milions d'euros.

  • CAP Calafell: Amb una superfície construīda de 2.055 m˛, el nou centre comptarā amb 14 sales de consulta de medicina general, 4 sales de consulta de pediatria, 1 sala de consulta d'odontologia, 1 sala de consulta de treball d'odontologia, 3 sales de consulta polivalent, Ārea d'atenciķ sexual i reproductiva, Ārea d'atenciķ continuada, Ārea de rehabilitaciķ, Ārea de diagnōstic per la imatge, Ārea de personal sanitari i Ārea de transport sanitari.
  • CAP Molins de Rei: El nou edifici del CAP Molins de Rei tindrā una superfície construīda de 2.467 m˛. Comptarā amb 9 sales de consulta de medicina general, 3 sales de consulta de pediatria, 1 sala de consulta d'odontologia, una sala de consulta de treball d'odontologia, tres sales de consulta polivalent, una ārea d'atenciķ continuada, una ārea d'educaciķ sanitāria i un Centre de Dia de Malalts d'Alzheimer.
  • CAP Palaudāries (Lliįā d'Amunt): El nou centre, amb una superfície construīda de 707 m˛, disposarā de 7 sales de consulta de medicina general, 10 sales de consulta de pediatria i 13 sales de consulta polivalent.
  • CAP Sant Vicenį de Castellet: El centre, amb una superfície construīda de 1.170 m˛, tindrā 4 sales de consulta de medicina general, 2 sales de consulta de pediatria, 1 sala de consulta d'odontologia, 1 sala de consulta de treball d'odontologia, 2 sales de consulta polivalent, una ārea d'atenciķ continuada i una ārea d'educaciķ sanitāria.
  • CAP Santa Perpčtua de la Mogoda: El nou CAP, que comptarā amb una superfície construīda de 1.274 m˛, amplia els serveis ja existents al municipi. El programa funcional del centre preveu 4 sales de consulta de medicina general, 2 sales de consulta de pediatria, 1 sala de consulta d'odontologia, 1 sala de consulta de treball d'odontologia, 4 sales de consulta polivalent, 1 sala per a serveis socials, una ārea d'atenciķ continuada i una ārea d'educaciķ sanitāria.
  • CAP Tordera: El nou edifici tindrā una superfície construīda de 1.600 m˛. Disposarā de 7 sales de consulta de medicina general, 2 sales de consulta de pediatria, 1 sala de consulta d'odontologia, 1 sala de consulta de treball d'odontologia, 2 sales de consulta polivalent, 1 sala de ginecologia, 1 sala de consulta llevadora, un ārea d'atenciķ continuada i una ārea d'educaciķ sanitāria.
  • CAP Vilanova del Camí: Finalment, el nou edifici que allotjarā el CAP Vilanova del Camí comptarā amb una superfície construīda de 1.544 m˛. Disposarā de 4 sales de consulta de medicina general, 2 sales de consulta de pediatria, 1 sala de consulta d'odontologia, 1 sala de consulta de treball d'odontologia, 3 sales de consulta polivalent, una ārea de treball social, una ārea d'atenciķ continuada i una ārea d'educaciķ sanitāria.

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya