Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 3 de juny de 2008

Cercador d'acords

  


Dijous, 3 de juny de 2008

sequera El Decret de sequera continuarà activat fins a final d'any. El Govern ha demanat al Govern central la derogació del Reial decret de mesures urgents i excepcionals per garantir l'abastament a Barcelona. La resta de mesures aprovades per via d'emergència, excepte el proveïment d'aigua en vaixells i la mesura de la canonada, continuarà el seu desenvolupament tal com estava previst.


 

Institut Català de FinancesL'ICF obté uns guanys de 700.000 euros i un balanç consolidat de 2.820 milions, un 25,4% més que l'any anterior. A més, l'activitat de l'entitat s'ha incrementat un 9% respecte al 2006 i supera els 1.000 milions d'euros d'activitat. ICF Equipaments consolida la seva activitat i ja ha lliurat un total de 122 escoles i centres de salut en tres anys.


 

abastament d'aiguaLes actuacions es desenvoluparan a Cerdanyola del Vallès, Abrera, Sant Pere de Vilamajor i Cànoves i Samalús, amb un cost total superior als 7 milions d'euros.


 

pomaS'han aprovat les subvencions per concedir a les organitzacions professionals agràries, que s'eleven a 1.080.554 euros, concedides per tal de sufragar part de les despeses de representativitat de les seves organitzacions, i per tant de forma proporcional amb el resultat de les eleccions a cambres agràries a Catalunya del 25 de febrer de 2007.


 

Variant a PieraEs construirà una variant d'1,4 quilòmetres de longitud a la B-224 a Piera (Anoia). Amb aquest objectiu ha aprovat avui l'ocupació de béns i drets afectats per aquestes obres. Aquesta actuació, molt reclamada pel territori, evitarà el pas dels vehicles per l'interior del nucli urbà i oferirà una connexió més directa entre els Hostalets de Pierola i la B-224.


 

Consorci del Govern Territorial de Salut del RipollèsLa creació d'aquest consorci és un pas més en la descentralització del sistema sanitari català, que té previst formalitzar un total de 37 governs territorials. Amb aquest, ja són 16 els ens constituïts i al llarg d'aquest any s'enllestirà la resta.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya