Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 27 de maig de 2008

Cercador d'acords

  


Dijous, 27 de maig de 2008

mediacióIntrodueix la mediació civil per gestionar i solucionar conflictes sorgits en la convivència ciutadana, social i familiar. Neix amb la voluntat d'evitar la judicialització de determinats conflictes privats i reduir la càrrega dels òrgans judicials de Catalunya.


 

xarxa viàriaLa Generalitat programa 43 actuacions de renovació del paviment i de millora de la seguretat viària en més de 300 quilòmetres de carreteres amb una inversió de 69 milions d'euros.


 

llars d'infantsEs destinen 6 milions d'euros a l'escolarització de nens menors de 3 anys que es trobin en situació socioeconòmica desafavorida. També es destinen 4,1 milions d'euros per a activitats extraescolars per reduir el cost que han de sufragar les famílies.


 

Colonia LlobregatEs destinarà un total de 3 milions d'euros a 3 línies d'ajuts destinades a cofinançar els ajuntaments que duguin a terme algunes d'aquestes actuacions.


 

CarreteraEs traspassa el primer paquet de serveis socials al Consorci. Es tracta de serveis de l'àrea d'atenció a la família, la infància i l'adolescència, i també d'atenció a persones amb discapacitat i drogodependents.


 

Medalles i plaques Josep TruetaAmb aquests guardons, que es lliuren per vuitè any consecutiu, es vol distingir les persones i entitats que han contribuït destacadament a la millora de la sanitat.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya