Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 20 de maig de 2008

Cercador d'acords

  


Dijous, 20 de maig de 2008

CAPEs tracta d'un instrument de planificació per als serveis públics de salut a Catalunya fins al 2015. El mapa atorga als governs territorials de salut un paper fonamental a l'hora de prendre les decisions sobre les necessitats de serveis a cada zona i estima les necessitats de personal i millores.


 

dessalinitzadora de la TorderaLes obres d'ampliació tenen un pressupost de 60 milions d'euros i permetran augmentar la capacitat d'abastament fins a 20 hm3 anuals. També es construirà un nou sistema de captació a mar obert amb una capacitat de 80 hm3.


 

Recuperació de pous a Tarragona i al Baix TerL'objectiu és millorar la garantia de subministrament a Tarragona i aportar nous recursos per a la supervivència de l'arbrat al Baix Ter, al Baix Empordà. Les dues actuacions tenen una inversió de prop de 3 milions d'euros i preveuen recuperar 6 pous del marge esquerre del riu Francolí a Tarragona i 14 nous pous al Baix Ter.


 

RegadiusEs dóna un nou impuls a la quarta fase del projecte, que preveu implantar reg de suport a 1.260 hectàrees dels termes municipals de Juncosa, Bellaguarda i els Torms. El reg de suport que s'hi instal·larà és altament sostenible i eficient per la poca despesa d'aigua i l'augment del rendiment que s'aconsegueix.


 

CarreteraEs tracta d'una actuació viària i paisatgística que millorarà l'entorn i permetrà als conductors aturar-se amb els seus vehicles. Les obres. Les obres, amb una inversió de 447.000 euros, començaran a la tardor i s'allargaran quatre mesos.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya