Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 13 de maig de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 13 de maig de 2008

obres forestalsEl nou Pla 2008-2011 aprovat preveu destinar 6,9 milions d'euros a obres per a prevenció d'incendis; 5,5 milions per a actuacions en espais naturals i més de 3,3 milions per a accions de control de l'erosió i de la desertificació. Amb el nou pla econòmic financer, les actuacions impulsades durant el període 2006-2011 superaran els 36 milions d'euros.


 

Beques i ajutsS'aprova el nou contracte-programa de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), mitjançant el qual es milloraran els processos de gestió d'ajuts. Per al període 2008-2011 es preveu una inversió de 167 milions d'euros per a la gestió i l'avaluació de les subvencions.


 

carreteresS'ha aprovat una inversió de 900.000 euros per al finançament d'obres de millora a les carreteres C-150 i GI-524 al seu pas pel nucli urbà de Banyoles, al Pla de l'Estany. El municipi executarà les obres per tal d'integrar les vies en l'entorn urbà.


 

Mossos d'EsquadraEl Govern inverteix 3,6 milions d'euros en la construcció d'aquesta comissaria, que tindrà més de 2.100 metres quadrats. És previst que es finalitzi el proper mes d'octubre.


 

bombersEl pressupost d'aquesta contractació de 328 vehicles és de més de 29 milions d'euros. Els nous vehicles estan destinats al desplegament dels Mossos d'Esquadra i a la renovació del parc mòbil dels Bombers de la Generalitat.


 

Observatori de la Fruita frescaLa voluntat del Govern és continuar amb la creació d'observatoris sectorials, tal com ja es va fer amb l'Observatori de la Llet, i el de la Vinya, el Vi i el Cava, en considerar que són claus per l'economia catalana.


 

Altres acords aprovats:


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya