Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern> 13 de maig de 2008> El Govern aprova l'arrendament de 328 vehicles per a bombers i per al desplegament de Mossos
Dimarts, 13 de maig de 2008

El Govern aprova l'arrendament de 328 vehicles per a bombers i per al desplegament de Mossos


  • El pressupost d'aquesta contractació és de més de 29 milions d'euros

  • Els nous vehicles estan destinats al desplegament dels Mossos d'Esquadra i a la renovació del parc mòbil dels Bombers de la Generalitat

El Govern destinarà 29.358.072 euros a l'arrendament de 328 vehicles per tal de renovar el parc mòbil dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers de la Generalitat.

La contractació suposarà la incorporació de 260 vehicles per al Cos de Mossos d'esquadra, dels quals 195 vehicles són per al desplegament de la Policia al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, 2 vehicles de renovació i 63 per a noves necessitats. L'import total és de 12.506.160 euros. D'altra banda, 68 vehicles es destinaran al parc mòbil dels Bombers, 50 dels quals seran de renovació i 18 de nous. L'import total és de 16.851.911 euros.

Aquest contracte és un pas més per assegurar que els Mossos d'Esquadra disposin de mitjans òptims per a la finalització del seu desplegament a tot Catalunya, el proper 1 de novembre.

L'opció d'arrendament a preu i termini fix s'ha adoptat com a solució més avantatjosa després de realitzar una anàlisi economicofinancera de les diferents ofertes del mercat i de les diferents modalitats de finançament.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya