Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern> 13 de maig de 2008> El Govern impulsa la construcció de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Gandesa
Dimarts, 13 de maig de 2008

El Govern impulsa la construcció de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Gandesa


  • El Govern inverteix 3,6 milions d'euros en la construcció d'aquesta comissaria, que tindrà més de 2.100 metres quadrats

  • El municipi executarà les obres per tal d'integrar les vies en l'entorn urbà

  • És previst que es finalitzi el proper mes d'octubre

El Govern ha fet un pas més en la construcció de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Gandesa (Terra Alta), que es preveu que estigui finalitzada el mes d'octubre. D'aquesta manera, estarà plenament operativa l'1 de novembre quan la Policia de la Generalitat acabarà el desplegament a les comarques de les Terres de l'Ebre i del Camp de Tarragona. En aquest sentit, el Govern ha acceptat avui la cessió gratuïta dels terrenys, de 2.750 m2 de superfície, per part de l'ajuntament de la localitat.

La comissaria estarà situada entre els carrers Manel Bardí Gil, Pau Casals i el carrer 13 de l'UA-4 de Gandesa. Les obres, que tenen un pressupost de 3,6 milions d'euros, van començar el passat mes de març. L'Ajuntament de Gandesa, com a propietari del terreny, va acordar en el seu ple municipal del passat 23 de maig, el tràmit administratiu de la cessió gratuïta de domini del terreny per tal de construir-hi aquest equipament.

La comissaria, amb una superfície construïda de 2.139 m2, tindrà un soterrani, on s'ubicarà l'àrea de persones detingudes, una planta baixa amb l'àrea d'atenció al públic i l'àrea de serveis dels mossos, i un primer pis. Les sales tècniques i altres serveis estaran repartits entre els tres nivells de la comissaria.

Es preveu que l'edifici tingui mesures de producció energètica i consum sostenible. A la coberta hi haurà plaques solars i a la façana del primer pis s'ha previst un plafó fotovoltaic.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya