Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern> 13 de maig de 2008> El Govern aprova una inversió de 900.000 euros per a la millora de dues travesseres a Banyoles
Dimarts, 13 de maig de 2008

El Govern aprova una inversió de 900.000 euros per a la millora de dues travesseres a Banyoles


  • El Departament de Política Territorial i Obres Públiques signarà properament un conveni de traspàs a l'Ajuntament de dos trams de la C-150 i la GI-524

  • El municipi executarà les obres per tal d'integrar les vies en l'entorn urbà

El Govern ha aprovat avui una inversió de 900.000 euros per al finançament d'obres de millora a les carreteres C-150 i la GI-524 al seu pas pel nucli urbà de Banyoles, al Pla de l'Estany. Aquesta aportació s'emmarca en el conveni que pròximament signaran el Departament de Política Territorial i Obres Públiques i l'Ajuntament de Banyoles, per a la cessió de dos trams en aquestes travesseres i l'execució de treballs per a la seva integració en l'entorn urbà.

En aquest sentit, el Govern traspassarà a l'Ajuntament de Banyoles la titularitat d'un tram de 2,3 quilòmetres de la C-150 i d'un tram de prop d'1 quilòmetre de la GI-524, atès que han perdut la funcionalitat de carretera, han adquirit un caràcter plenament urbà i, per tant, poden integrar-se a la xarxa viària municipal.

El tram de la C-150 que es traspassarà s'inicia en una benzinera existent i finalitza a la cruïlla amb la carretera GIP-5121 (Esponellà); el tram de la GI¬524 comença a la cruïlla amb la carretera GIV-5247 i acaba a la cruïlla amb el carrer Mossèn Cinto Verdaguer de Banyoles.

El conveni preveu la col·laboració entre el Govern i l'Ajuntament de Banyoles per a l'execució dels treballs que permetran adaptar les característiques d'aquestes vies a la seva funcionalitat i entorn urbans, així com millorar l'entrada sud del municipi. En aquest sentit, l'Ajuntament serà l'encarregat de redactar el projecte constructiu i licitar i executar les obres corresponents, per a les quals el Govern de la Generalitat aportarà la inversió aprovada avui.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya