Generalitat de Catalunya

Índex d'acords de Govern de l'actual legislatura. El web oficial de la Generalitat de Catalunya. Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern> 29 d'abril

Cercador d'acords

  


Dimarts, 29 de abril de 2008

Obres en infraestructuresEl Govern ha acordat avui S'actualitza el Pla Econòmic i Financer (PEF) de GISA per al període 2008-2015 i se li encarrega obres en infraestructures per un valor total de 4.446 milions d'euros. Aquest pla inclou actuacions en carreteres, ferrocarrils, instal·lacions portuàries i aeroportuàries i en centres logístics.


 

escoles de música i dansaS'invertiran prop de 68 milions d'euros que beneficiaran 25.000 alumnes el què significa 600 euros per alumne de música i 400 per alumne de dansa. L'acord signat amb les agrupacions municipalistes amplia el finançament dels estudis dos anys més, fins als 18 anys.


 

Autoritat Catalana de la CompetènciaS'aprova la creació d'aquest nou òrgan que serà autònom i independent, i tindrà una estructura més flexible per tal d'assumir les tasques de promoció de la competència i defensa de la competència. La iniciativa forma part del Pla de mesures contra la inflació aprovat pel Govern el juny de 2006.


 

aqüíferS'aprova la construcció de quatre noves depuradores i la millora de tres sistemes de sanejament que beneficiaran les comarques del Tarragonès, el Baix Camp, la Conca de Barberà i el Baix Penedès. Les obres serviran per donar servei a una població equivalent a 10.700 habitants.


 

telecomunicacionsEs destinaran 1,6 milions d'euros, a través del PUOSC, a aquest tipus d'infraestructures fins el 2010 que servirà per connectar torres de telecomunicacions a la xarxa elèctrica i connectar la fibra òptica dels municipis de menys de 2.000 habitants a la xarxa troncal.


 

CòmicEs crea aquesta categoria dins el Premis Nacionals de Cultura (PNC) per reconèixer la rellevància social i cultural del gènere del còmic. Els premis Nacionals de Cultura, dotats amb 18.000 euros, van ser instituïts pel Govern l'any 1982.


 

Altres acords aprovats:


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya