Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 22 d'abril de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 22 de abril de 2008

Fons Europeu de la PescaEl pressupost supera els 100 milions d'euros, entre l'Administració europea, la catalana i la de l'Estat. Està previst retirar 75 embarcacions per ajustar-se a les possibilitats actuals de pesca, així com fixar les aturades temporals de la flota.


 

Pla de millora de les llotges de peixEl seu objectiu és millorar i adequar les 21 llotges de peix dels 19 ports de la costa catalana. Les obres d'adaptació d'aquestes edificacions suposaran una inversió de 3,8 milions d'euros i es portaran a terme durant els propers tres anys.


 

Decret de tatuatges i pírcingsS'actualitza la normativa existent per millorar la protecció de la salut dels usuaris i els professionals. Per primer cop es regula l'accés a aquestes pràctiques dels menors de 16 anys, que hauran d'aportar un certificat de maduresa signat pels pares o tutors legals.


 

aqüíferS'aportarà aigua regenerada per recarregar el riu i es desenvoluparan obres per frenar la intrusió salina a l'aqüífer. Per portar a terme aquesta actuació s'invertiran més de 44 milions d'euros.


 

Taula Nacional de la SequeraLa Taula estarà integrada per representants dels grups parlamentaris, agents socials, territorials, acadèmics i ambientals més representatius. L'objectiu serà analitzar i realitzar el seguiment de les propostes excepcionals per afrontar la sequera i la seva viabilitat, execució i efectivitat.


 

Bé cultural d'interès nacionalTambé es delimita l'entorn de protecció de la Torre Figueres Bellesguard, els Pavellons de la Finca Güell i el Palau de Pedralbes, de Barcelona.


 

Altres acords aprovats:


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya