Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 15 d'abril de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 15 de abril de 2008

economiaS'aplicaran un seguit de mesures de suport al sectors socials més afectats per la desacceleració. Les mesures fan referència a inversió en obra pública, sòl industrial, finançament de l'activitat empresarial, polítiques actives d'ocupació, reducció dels tràmits administratius o incentius fiscals per a les empreses, entre d'altres.


 

conciliació de la vida familiarEs destinen 1.575.000 euros per facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral i posar a disposició de les famílies espais, activitats i professionals responsables dels infants durant el temps previ a l'inici de l'activitat escolar.


 

creus de Sant JordiEs concedeix la Creu de Sant Jordi a 24 personalitats i 9 entitats en agraïment per la seva tasca en la defensa de la identitat i personalitat de Catalunya, o, més generalment, en el pla cívic i cultural. L'acte de lliurament del guardó s'ha fet coincidir amb les dates de celebració de la diada de Sant Jordi, i enguany tindrà lloc el proper dia 21 d'abril al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat.


 

directivaEnguany es destinaran 1,6 milions d'euros a donar suport a les empreses que adoptin mesures per fomentar la igualtat d'oportunitats entre dones i homes, i que millorin els índexs de la paritat en tots els estaments jeràrquics de la seva organització. Els ajuts del 2007 van beneficiar 36.929 treballadors.


 

menors tutelatsEnguany es destinaran 4.287.451 euros pels complements de la prestació per acolliment de menors tutelats per la Generalitat. Aquesta mesura, que acompleix a la Llei de prestacions socials de caràcter econòmic, beneficiarà unes 500 famílies.


 

àrees de muntanyaS'obren diverses convocatòries d'ajuts, per un valor de més de 13 milions d'euros, per dinamitzar l'economia i millorar els camins rurals en comarques i zones de muntanya.


 

Altres acords aprovats:


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya