Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 8 d'abril de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 8 de abril de 2008

sequeraLa inversió es destina a recuperar pous en diversos àmbits del territori i a habilitar la infraestructura per al transport d'aigua en vaixells als ports de Tarragona i Barcelona. Des del mes d'abril de 2007 s'ha invertit més de 177 milions d'euros en mesures per pal·liar els efectes de la sequera.


 

vacunesEs destinen més de 41 milions d'euros a l'adquisició de vacunes que formen part del pla de vacunacions del 2008. La vacunació en la salut pública ha permès eliminar els casos de poliomielitis, ràbia, diftèria i rubèola congènita i reduir de forma quasi total moltes altres malalties.


 

rebuigS'ha atorgat una subvenció de 42,3 milions d'euros a l'Ajuntament de Lloret de Mar (la Selva) per finançar la construcció de la planta que es preveu que comenci a funcionar cap al final de 2010.


 

salutAmb aquest consorci es fa un pas més en la descentralització del sistema sanitari. L'objectiu és la participació del món local en la planificació i la direcció del sistema sanitari i es vol contribuir a la millora de la salut de la seva població.


 

IRECL'IREC es dedicarà a l'R+D+I en el camp de l'energia i té com a objectiu principal la transició cap a un model energètic més sostenible. La seu de Barcelona es dedica a l'estalvi i l'eficiència energètiques, i la de Tarragona a les energies renovables.


 

Regió Metropolitana de BarcelonaEs tracta d'una eina que delimita els espais d'interès paisatgístic i estratègic que cal preservar i que impulsa una xarxa viària i ferroviària de qualitat que faci possible el seu creixement futur.


 

Altres acords aprovats:


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya