Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 1 d'abril de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 1 de abril de 2008

FGCLes principals inversions són per habilitar carrils bus-VAO, una nova cua de maniobres dels Ferrocarrils, la construcció de l'estació de Vullpalleres i dels aparcaments d'enllaç a les estacions de Valldoreix, Vullpalleres, les Planes i Baixador de Vallvidrera i les actuacions de seguretat i fluïdesa als túnels de Vallvidrera.


 

energiaL'Institut Català de l'Energia (ICAEN) i el seu homòleg espanyol signen un conveni marc de col·laboració per al període 2008-2012. L'acord incrementa en un 22,8% els recursos respecte a l'any passat.


 

préstecsEs crea una nova línia de préstecs anomenada ICF-CreixComerç destinada a finançar el creixement i l'expansió logística del sector comercial català. Es destinen 25 milions d'euros.


 

modaLa nova línia de préstecs aprovada està dotada amb un total de 4 milions d'euros. La mesura té el doble objectiu de finançar tant la producció de les col·leccions, com les inversions en actius fixos.


 

transportEs destinen 500.000 euros ha ajuts que beneficiaran prop d'una trentena d'associacions professionals i entitats i fundacions sense ànim de lucre. L'objectiu de la formació és contribuir a la modernització i la professionalització d'un sector estratègic per a l'economia catalana.


 

pobleUn total de 612 ajuntaments de menys de 2.000 habitants es poden beneficiar d'aquests ajuts per fomentar l'accés a l'activitat política i dignificar l'activitat dels càrrecs electes locals de les poblacions més petites de Catalunya. El pressupost d'enguany és de 4 milions d'euros.


 

Altres acords aprovats:


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya