Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 25 de març de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 25 de març de 2008

fossesEl projecte preveu que les exhumacions només es puguin realitzar a petició dels familiars dels desapareguts o d'entitats sense finalitat de lucre dedicades a la recerca o la recuperació de la memòria històrica. Es calcula que hi ha més de 170 fosses a Catalunya, la majoria de soldats anònims.


 

embassamentEs construiran noves instal·lacions i es reforçarà les existents a tres municipis de la comarca del Baix Camp i vuit del Baix Penedès per millorar el subministrament d'aigua. El pressupost d'aquestes actuacions, que s'iniciaran durant el primer semestre d'aquest any, és superior als 11,5 milions d'euros.


 

pilotaEl Pla de la Xarxa de Tecnificació Esportiva de Catalunya incrementa en 4.192.000 euros les subvencions i arriba així als 35,8 milions. La iniciativa vol promoure la pràctica esportiva de qualitat entre els joves sense haver d'allunyar-se de l'entorn familiar.


 

molí eòlicAquest conveni amb l'Estat té com a objectiu diversificar les fonts energètiques i avançar en la reducció del consum de combustibles d'origen fòssil. El Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç aportarà 2,98 milions d'euros per aplicar les mesures del Pla d'energies renovables corresponents al 2008.


 

canal de regEs declara l'ocupació urgent de terrenys als termes municipals de la Fatarella, Corbera d'Ebre i Vilalba dels Arcs per les obres d'execució d'una nova fase de la infraestructura. L'import total del Regadiu de la Terra Alta és de 2,3 milions d'euros i es preveu arribar a les 14.200 hectàrees.


 

abocador controlatEs realitzaran obres per millorar la seguretat del camí de cara al pas dels vehicles pesants i també per a les persones que accedeixen a les instal·lacions.


 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya