Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern

Cercador d'acords

  


Dimarts, 18 de març de 2008

Autoritat del Transport MetropolitàEl Contracte disposa d'una inversió de 1.206 milions, xifra que representa un increment del 24% respecte de l'anterior. Aquest contracte potencia el transport públic per atendre les necessitats de mobilitat i reduir la congestió del trànsit i planifica de forma integrada les xarxes de transport públic col·lectiu.


 

centres escolarsS'edificaran dos CEIP a les Franqueses del Vallès i Vacarisses i dos IES a l'Escala i Sant Feliu de Guíxols. Les obres disposaran d'una inversió de més de 19 milions d'euros.


 

VoluntariatEl Pla proposa un total de 58 mesures al voltant de dos eixos: persones i entitats. El primer eix preveu accions per formar persones voluntàries i fidelitzar-les i pel que fa a les entitats, el Pla recull mesures per garantir el finançament per a les activitats i actualitzar la carta de drets i deures dels voluntaris, entre d'altres.


 

Llei de caixes d'estalvisEs crea una línia de préstec dotada amb 150 milions d'euros anomenada ICF Creixement Empresarial per tal d'ajudar les empreses en els seus processos de fusions, adquisicions o aliances estratègiques.


 

Fundació Ramon LlullLa creació de la fundació a Andorra respon al compromís de l'Institut Ramon Llull de treballar als territoris on el català tingui reconeguda la condició de llengua oficial.


 

Castells de la MarcaLa nova ruta turística rebrà el nom de "Ruta dels Castells de la Marca", on s'inclouran les fortificacions d'una vintena de comarques que van vigilar la frontera entre els comtats catalans i la Catalunya islàmica durant 200 anys. La nova ruta forma part del Pla estratègic de turisme a Catalunya 2005-2010.


 

Altres acords aprovats:


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya