Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern

Cercador d'acords

  


Dimarts, 11 de març de 2008

llei de barrisS'aprova el Decret d'avalloguer que farà que el Govern pagui fins a sis mesos de lloguer als propietaris d'habitatges que es trobin amb situacions d'impagaments. Es vol incrementar el nombre de pisos al mercat de lloguer i fer front al temor dels propietaris d'habitatges a l'hora de posar-los.


 

contra la sequeraS'invertiran 10 milions d'euros a diversos municipis: es connectaran a la xarxa d'Aigües Ter Llobregat els municipis de Castellar del Vallès, Olèrdola, Subirats i Vilobí del Penedès i s'incrementarà la qualitat en el subministrament de les localitats d'Alella, el Masnou, Premià de Dalt i Teià amb la construcció d'una nova canonada.


 

salons de jocS'ha aprovat limitar a 125 el nombre total de salons de joc o de tipus B, és a dir, aquells que exploten màquines recreatives amb premi. La mesura s'emmarca dins la política endegada pel Departament d'Interior de fomentar el programa "Joc responsable".


 

delegacions internacionalsFrança, el Regne Unit i Alemanya tindran noves delegacions internacionals de la Generalitat per fomentar les relacions bilaterals amb les autoritats dels tres països i coordinar els òrgans i entitats dependents de la Generalitat.


 

Llei de caixes d'estalvisEl nou text refós aglutina tota la normativa legal actual que hi ha sobre les caixes d'estalvis També incorpora la millora de la tècnica legislativa, o l'adequació de la normativa a les prescripcions que prohibeixen la discriminació per raó de gènere, entre altres.


 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya