Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern> 4 de marš de 2008 > Activitats i equipaments per a joves
Dimarts, 4 de marš de 2008

El Govern aporta mÚs de 23 milions d'euros a programes de cooperaciˇ al desenvolupament i solidaritat internacional


La convocat˛ria de subvencions vol potenciar les actuacions de les organitzacions no governamentals de desenvolupament l'AmŔrica Central i del Sud, a l'└frica subsahariana i a la MediterrÓnia

El Govern ha aprovat avui destinar 23,1 milions d'euros a la convocat˛ria de subvencions a les organitzacions no governamentals de desenvolupament en l'Ómbit de la cooperaciˇ al desenvolupament i la solidaritat internacional a l'AmŔrica Central i del Sud, a l'└frica subsahariana i a la MediterrÓnia.

Aquesta Ús la a tercera ediciˇ d'una convocat˛ria de programes de cooperaciˇ al desenvolupament i comprŔn el perÝode 2008-2010. La primera es va convocar el 2005 per donar suport exclusivament a programes de cooperaciˇ al desenvolupament en determinats pa´sos, amb un total de 8,2 milions d'euros. A la convocat˛ria del 2007 s'hi van destinar 23,1 milions d'euros.

La convocat˛ria d'enguany (2008-2010) consta de tres lÝnies de subvenciˇ:

  1. Programes de cooperaciˇ al desenvolupament a realitzar en els pa´sos segŘents: Nicaragua, El Salvador, Guatemala, BolÝvia, Equador, Col˛mbia, Brasil, Per˙, Mošambic, Senegal, GÓmbia, Camerun, Eti˛pia, Marroc, Palestina, SÓhara Occidental, AlgŔria i LÝban.
  2. Programes d'educaciˇ per al desenvolupament i sensibilitzaciˇ en el camp de la cooperaciˇ al desenvolupament i solidaritat internacional.
  3. Subvencions a programes de gestiˇ de riscos i prevenciˇ de desastres d'origen natural.

Un programa Ús un instrument de cooperaciˇ al desenvolupament que tÚ per finalitat la consecuciˇ d'un objectiu general de desenvolupament i que pot incloure intervencions en un o en diversos pa´sos, i en un o diversos sectors o Ómbits d'actuaciˇ establerts com a prioritaris en aquesta convocat˛ria.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya