Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern> 4 de març de 2008 > Activitats i equipaments per a joves
Dimarts, 4 de març de 2008

El Govern destina 11,5 milions d'euros a ajudes a ens locals per finançar activitats i equipaments per a joves


Com a novetat, i per tal de donar una major garantia de continuïtat als projectes, les subvencions passaran a ser bianuals

El Govern ha acordat destinar 11.504.396 euros en ajudes a projectes per a joves, elaborats en el marc del Pla Nacional de Joventut de Catalunya. Podran optar a aquestes subvencions tan ajuntaments com mancomunitats de municipis, consorcis constituïts per ens locals i entitats municipals descentralitzades.

Els ajuts s'emmarquen dins de dues línies de subvenció. La primera, quantificada amb 7,5 milions d'euros, està destinada a subvencionar activitats adreçades a joves. La segona, amb 4 milions d'euros, contribuirà a finançar inversions en immobles destinats a activitats juvenils.

D'altra banda, com a novetat, per donar una major garantia de continuïtat dels projectes s'ha ampliat fins dos anys el termini de la seva realització. Així, les subvencions són biennals i, per tant, les activitats objecte d'aquestes ajudes s'han de realitzar entre el mes de gener del 2008 i el mes de desembre del 2009.

L'any passat, la Secretaria de Joventut va destinar 5,5 milions d'euros i va rebre un total de 687 sol·licituds per acollir-se a les dues línies de subvencions.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya