Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 4 de març de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 4 de març de 2008

cobertura de la TDTS'invertiran 11,5 milions d'euros per afrontar la implantació tècnica de la televisió digital terrestre (TDT). El procés d'encesa de la TDT s'inicia el primer semestre del 2008 i finalitzarà el segon semestre del 2009. En aquests moments, el 53% de les llars catalanes ja estan adaptades a la televisió digital.


 

contra la sequeraS'endegaran noves infraestructures, recuperació de pous i s'ampliarà l'estació de tractament d'aigües potables Mas Blau per aportar a la xarxa d'abastament 4.560 metres cúbics addicionals cada dia.


 

Formació=Feina=FuturEs destinaran més de 52 milions d'euros al programa Formació=Feina=Futur que vol facilitar l'accés a la feina en sectors d'activitats emergents. Aquesta formació es dirigeix a majors de 45 anys, aturats de llarga durada, discapacitats, persones en risc d'exclusió social i joves en recerca de la primera ocupació.


 

IntegracióDurant el 2008 es fomentarà la integració en el món laboral de persones amb risc d'exclusió social. Per fer-ho es destinaran prop de 9 milions d'euros per a la contractació de persones amb risc d'exclusió. L'aportació d'enguany representa un increment d'un 4,3% respecte de l'any anterior.


 

equipaments per a jovesS'ha acordat destinar més d'11 milions d'euros en ajuts a projectes per a joves, realitzats tant per ajuntaments com per mancomunitats de municipis, consorcis constituïts per ens locals i entitats municipals descentralitzades.


 

Cooperació al desenvolupamentLa convocatòria de subvencions disposarà de 23,1 milions d'euros per potenciar les actuacions de les organitzacions no governamentals de desenvolupament a l'Amèrica Central i del Sud, a l'Àfrica subsahariana i a la Mediterrània.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya