Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 26 de febrer de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 26 de febrer de 2008

Pla de seguretat viàriaEl Pla, amb un pressupost inicial de 250 milions d'euros, preveu realitzar un mapa complet de risc viari i l'avaluació contínua dels trams de concentració d'accidents a les carreteres. Aquest any es licitarà el projecte del carril bus-VAO de la C-58. Sol·licitarà a EuronCAP que inclogui les motocicletes en els seus estudis de seguretat passiva dels vehicles


 

Dentista de francUns 130.000 nens de 7 i 8 anys podran anar al dentista de franc a partir del darrer trimestre d'enguany. Progressivament s'incorporaran els diferents grups d'edat al Pla amb l'horitzó que, el 2016, tots els infants d'entre 7 i 15 anys puguin accedir gratuïtament a l'atenció bucodental.


 

participació ciutadanaEs crea una comissió interdepartamental per elaborar aquest pla. La comissió dissenyarà els eixos estratègics i les línies de treball i també concretarà accions per incrementar la participació de la ciutadania en les polítiques públiques.


 

Parc Natural de la GarrotxaEl Parc incrementa en un 10% la seva superfície (1.451 hectàrees més) i incorpora paratges de valor natural com les serres de Finestres i de les Medes. També es declara reserva natural parcial els volcans de Sant Marc i Puig Roig i el conjunt format pels volcans del Cairat, Claperols i Repassot.


 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya