Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 19 de febrer

Cercador d'acords

  


Dimarts, 19 de febrer de 2008

comunicacions electròniques L'objectiu és que el 2010 tots els nuclis de població de més de 50 habitants i els polígons industrials tinguin cobertura de banda ampla, telefonia mòbil i TDT.


 

entitats juvenilsEs destinen 1,7 milions d'euros a subvencions per promocionar l'associacionisme juvenil, mitjançant ajudes als projectes adreçats a aquest sector de la població i el suport a les inversions en béns immobles destinats a activitats juvenils.


 

ajudesAquest any es destinaran 110.830.728 euros als ajuntaments a través dels Fons de Cooperació Local, que regulen la participació dels municipis en els ingressos de la Generalitat. Aquesta partida suposa un increment del 17,07% respecte del pressupost de l'any passat, en què s'hi van destinar 94.668.156 euros.


 

Hospital de Sant Pau i Sant PereS'aprova la subscripció d'un conveni de col·laboració per a la posada en funcionament del nou hospital. El desenvolupament d'aquest projecte suposa un pressupost total de 293.452.940 euros, destinat a finançar tant l'obra com l'equipament del nou hospital.


 

Certificat oficialEls ciutadans tindran la possibilitat d'obtenir un certificat que acrediti davant qualsevol instància pública o privada la capacitat que tenen en aquesta matèria.


 

Planta dessalinitzadoraLa seva funció serà reutilitzar aigua de reg agrícola i té l'objectiu de contribuir a pal·liar l'escassetat d'aigua a la zona i rebaixar l'alta concentració salina a la part baixa del riu Llobregat. Les obres començaran durant el primer semestre de l'any i la planta entrarà en funcionament a mitjan 2009.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya