Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 12 de febrer de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 5 de febrer de 2008

Complex sociosanitari a Nou BarrisProp de 350 M€ per a un CAP; un centre de diagnosi per la imatge; un centre d'atenció d'urgències; un centre de rehabilitació; un centre de salut mental per a adults, i un centre sociosanitari amb una àrea d'internament i un hospital de dia.


 

mestres i professorsS'ha aprovat la convocatòria pública de 6.740 places docents l'any 2008, que incrementa en gairebé 2.200 el nombre de places previstes per a aquest any. Aquesta convocatòria s'emmarca en la previsió de crear 22.655 places de cos docent funcionari entre el 2007 i el 2010.


 

depuradoresAquestes actuacions són essencials per al tractament de les aigües residuals domèstiques i industrials dels municipis. El pressupost total supera els 10,8 milions d'euros.


 

universitatsL'aportació permetrà finançar les actuacions previstes als convenis d'inversions signats amb les universitats públiques catalanes, que gestionaran aquests recursos. El Pla d'inversions de les universitats públiques (PIU) 2007-2013 disposa d'una inversió total de 635 milions d'euros.


 

patrimoni arquitectònic i arqueològicS'ha aprovat una inversió de més de 3 milions d'euros en ajuts per a la restauració del patrimoni arquitectònic i per a intervencions arqueològiques i paleontològiques durant el període 2008-2009.


 

participació ciutadanaEls beneficiaris d'aquestes subvencions són els ajuntaments, entitats municipals descentralitzades, consells comarcals, mancomunitats de municipis, consorcis i diputacions.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya