Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 29 de gener de 2009

Cercador d'acords

  


Dimarts, 29 de gener de 2008

InfraestructuresEl Govern presenta les bases per consensuar aquelles grans actuacions que necessita el país en infraestructures del transport, de l'energia, del cicle de l'aigua, dels residus i dels regadius. El Pacte estableix 22 objectius a aconseguir mitjançant més de 125 mesures que es desenvoluparan amb actuacions concretes.


 

PUOSCAquesta quantitat implica un augment d'un 43% de peticions dels ens municipals. El PUOSC subvenciona actuacions destinades a obres i serveis de les entitats locals.


 

mutualitats de previsió socialLa nova normativa permet disposar d'informació estadística i comptable de les mutualitats d'una manera periòdica i actualitzada. Permetrà vetllar pel grau de solvència de les entitats asseguradores i incrementar la protecció dels drets i els interessos dels assegurats.


 

sincrotró AlbaA través d'un consorci es garantirà un subministrament alternatiu d'energia elèctrica per al laboratori de llum del sincrotró Alba per evitar els efectes dels talls prolongats, així com dels microtalls elèctrics.


 

FGCS'impulsa una societat anònima que permetrà a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya obtenir la Llicència d'Empresa Ferroviària per competir en igualtat de condicions amb la resta d'operadors europeus. Així podrà operar a la xarxa estatal.


 

invasió de competènciesEl requeriment es presenta a propòsit del Reial decret que regula l'accessibilitat als mitjans de transport de les persones discapacitades, ja que s'entén que podria envair les competències de la Generalitat en aquesta matèria.


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya