Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern> 22 de gener de 2008 > Desplegament dels Mossos d'Esquadra
Dimarts, 22 de gener de 2008

El Govern impulsa la construcció de 4 comissaries a la demarcació de Tarragona per completar el desplegament dels Mossos d'EsquadraS'accepta la cessió gratuïta dels terrenys per construir nous edificis a Falset, Gandesa, Montblanc i Valls


Els nous equipaments permetran completar el desplegament dels Mossos d'Esquadra a Catalunya, que finalitzarà l'1 de novembre


El Govern ha acceptat avui la cessió gratuïta dels terrenys on es construiran quatre de les comissaries dels Mossos d'Esquadra a les comarques de Tarragona, en concret a Falset (Priorat), Gandesa (Terra Alta), Montblanc (Conca de Barberà) i Valls (Alt Camp), amb l'objectiu de completar el desplegament de la policia de la Generalitat a tot el territori català.

D'aquesta manera el Govern garanteix el desplegament a les nou comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, on els Mossos d'Esquadra assumiran les competències de seguretat ciutadana, ordre públic i policia judicial l'1 de novembre del 2008.

El Govern ja va autoritzar el 20 de novembre passat a ICF Equipaments SAU i a l'empresa Gestió d'Infraestructures, S.A. l'execució de les actuacions necessàries per a la contractació de les obres i dels projectes de les noves comissaries.

Els Mossos d'Esquadra cobreixen actualment el 91% de la població catalana des que l'1 de novembre passat es van desplegar a 73 municipis del Baix Llobregat, el Garraf i l'Alt i el Baix Penedès.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya