Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 22 de gener de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 22 de gener de 2008

qualitat del servei elèctricAquesta partida complementa els 14,22 milions d'euros que la tarifa elèctrica del 2006 consignava per a Catalunya. La mesura preveu estimular les inversions de les companyies elèctriques per als anys 2008 i 2009 per mitjà de retribuir fins al 30% de les actuacions de les operadores.


 

Pla de dinamitzacióL'Anoia, el Pallars Jussà, el Ripollès i la Terra Alta participaran en el Pla per estimular l'activitat econòmica de les comarques, avançar en el calendari per a la millora de certes infraestructures programades, i desenvolupar un entorn socioeconòmic que afavoreixi la permanència de la població.


 

xarxa de gasLa dotació aprovada permet subvencionar als ens locals perquè duguin a terme actuacions d'integració en la xarxa elèctrica existent i implantin instal·lacions d'energia solar fotovoltaica. També es subvencionen diverses obres relacionades amb la millora de les xarxes de gas.


 

comissariesS'accepta la cessió gratuïta dels terrenys per construir nous edificis a Falset, Gandesa, Montblanc i Valls. Els nous equipaments permetran completar el desplegament dels Mossos d'Esquadra a Catalunya, que finalitzarà l'1 de novembre.


 

xarxa viàriaS'invertirà 7,4 milions d'euros en la construcció d'un nou enllaç a la carretera C-55 a Sant Joan de Vilatorrada per tal de millorar la connectivitat del municipi. Es faran obres de millora a la carretera entre Manlleu i Torrelló i al camí d'accés a les pistes d'esquí de Tavascan.


 

coves prehistòriques de SerinyàEl jaciment està considerat un dels millors de l'Europa occidental per conèixer el pas de l'home Neandertal a l'home modern. Amb aquest ja són 111 els jaciments catalans que queden preservats gràcies a la declaració de bé cultural d'interès nacional (BCIN).


 

Altres acords aprovats:Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya