Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern> 15 de gener de 2008 > Garantir el subministrament d'aigua de l'entorn de Barcelona
Dimarts, 15 de gener de 2008

El Govern subvenciona amb 387.500 euros l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions TerroristesL'ajut correspon als propers tres anys i el concedeixen el Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació i el Departament de Justícia


El Govern ha acordat atorgar una subvenció de 387.500 euros a l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes (ACVOT) per als propers tres anys, per tal de col·laborar en les despeses generals de funcionament i gestió de l'entitat.

D'aquesta manera, l'any 2008, l'associació rebrà un total de 77.500 euros: 52.500 euros concedits pel Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació i 25.000 euros pel de Justícia. El 2009 i el 2010 rebrà 155.00 euros cada any: el Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació aportarà 210.00 euros i 100.000 euros el Departament de Justícia.

L'ACVOT és una entitat sense ànim de lucre que es dedica a la prestació de suport jurídic i psicològic i a l'atenció assistencial de les víctimes del terrorisme i dels seus familiars, així com l'auxili tècnic per al desenvolupament de les seves finalitats.

L'associació té com a finalitat unir totes aquelles persones que han estat víctimes del terrorisme i els seus familiars i oferir ajuda moral, material, jurídica o psicològica a tothom que la necessiti com a conseqüència d'haver estat víctima de l'acció terrorista en qualsevol de les seves formes.

També pretén donar a conèixer públicament i als associats la situació moral i material en què es troben els familiars de les víctimes de l'acció terrorista; realitzar actes públics que contribueixi a fomentar el reconeixement social, material i humà de les víctimes del terrorisme; prestar assessorament jurídic als associats i constituir fundacions o qualsevol altres entitats jurídiques en suport de les víctimes del terrorisme i col·laborar amb d'altres ja constituïdes o que es constitueixin que tinguin el mateix caràcter.

Des de la seva constitució, l'associació ha desenvolupat diversos programes i actuacions en matèria d'informació i sensibilització de assistència legal i de l'opinió pública sobre els efectes de la violència terrorista en el cos social i la seva especial incidència en el col·lectiu de les víctimes.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya