Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 15 de gener de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 15 de gener de 2008

Ajuts d'habitatgeS'ha xifrat en 100.000 les llars que aquest 2008 es beneficiaran d'algun tipus d'ajut en relació amb l'habitatge, com ara al lloguer, a la compra o a la rehabilitació. Amb les reserves urbanístiques actuals hi ha sòl per a la construcció de 121.470 habitatges.


 

subministrament d'aiguaLes cinc actuacions permetran la recuperació de diversos pous al Baix Llobregat, i l'aprofitament del reg comtal i dels recursos subterranis de l'àmbit Penedès-Garraf. Les mesures comporten una inversió de 23 milions d'euros i permetran incrementar la disponibilitat en 3,7 hm3 mensuals a l'àmbit metropolità en els propers mesos.


 

Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions TerroristesL'ajut correspon als propers tres anys i el concedeixen el Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació i el Departament de Justícia. L'ACVOT és una entitat sense ànim de lucre que es dedica a la prestació de suport jurídic i psicològic i a l'atenció assistencial de les víctimes del terrorisme.


 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya