Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 8 de gener de 2008

Cercador d'acords

  


Dimarts, 8 de gener de 2008

Llei de carreteresEl text atorga la gestió de la xarxa viària local a les diputacions, mentre que atribueix a la Generalitat la titularitat de la xarxa bàsica i la comarcal. El nou document limita la instal·lació de publicitat als trams de travessera urbana, per millorar la seguretat i garantir la preservació del paisatge.


 

Millora de carreteresA Sabadell es millorarà els revolts de la C-1413a, al Soleràs s'hi construirà una rotonda i a les Preses s'hi ampliarà una intersecció. La inversió total supera els 1,7 milions d'euros.


 

tractament de residusLes plantes de compostatge que se'n beneficiaran són les d'Olot, l'Espluga de Francolí i Sant Pere de Ribes, amb una inversió de 2,7 milions d'euros en obres que permetran augmentar la capacitat de les plantes. Al dipòsit de Montoliu es destinaran més de 4 milions d'euros per a la seva ampliació.


 

programari lliureLa Generalitat formarà part del patronat del Centro Nacional de Referencia de Aplicación de las Tecnologías de la Información y la Comunicación (Cenatic), que té com a finalitat promoure el coneixement i la difusió del programari informàtic basat en fonts obertes a l'Administració i als diferents sectors d'activitat.


 

Fundació Fira de GironaS'ha aprovat una aportació de 315.000 euros fins al 2009 a aquesta entitat que té com a finalitat la promoció i el foment del comerç, la indústria i els serveis, així com també la millora del sistema productiu de Catalunya.


 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya