Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern> 8 de gener de 2008 > Fundació Fira de Girona
Dimarts, 8 de gener de 2008

El Govern dóna suport a la Fundació Fira de Girona amb una aportació de 315.000 euros fins al 2009L'entitat té com a finalitat la promoció, el foment del comerç, la indústria i els serveis, així com també la millora del sistema productiu de Catalunya

El Departament d'Innovació, Universitats i Empresa n'és membre juntament amb l'Ajuntament, la Diputació i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Girona


El Govern ha acordat avui autoritzar al Departament d'innovació, Universitat i Empresa a fer una aportació de 315.000 euros de capital a la Fundació Fira de Girona, de la qual n'és membre juntament amb l'Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Girona. Aquesta quantitat es desglossarà en 105.000 euros a aportar en tres anualitats durant el període 2007-2009.

Amb aquesta actuació es realitzen noves aportacions a la dotació fundacional de la Fundació Fira de Girona per tal que pugui emprendre i desenvolupar projectes imminents i de futur.

La Fundació Fira de Girona té com a finalitat assegurar el compliment dels objectius de promoció i foment del comerç, la indústria i els serveis, la millora del sistema productiu de Catalunya, l'expansió dels intercanvis comercials interns i internacionals i l'increment de la transparència del mercat.

A més és l'encarregada de la programació, creació, organització i coordinació, amb caràcter decisori i executiu, i sense ànim de lucre, d'exposicions comercials periòdiques de béns i serveis destinades a apropar l'oferta i la demanda de les diferents branques professionals.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya