Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 24 de desembre de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 24 de desembre de 2007

Agència Tributària de CatalunyaCatalunya serà la primera comunitat autònoma que disposarà d'una agència de tributs a partir de l'1 de gener de 2008. El Decret concreta les normes de funcionament intern de l'ens i en delimita les funcions i les competències.


 

PUOSCLa presentació de les sol·licituds de la convocatòria del Pla Únic d'Obres i Servei (PUOSC) 2008-2012 s'amplia fins al 9 de gener de 2008. Aquest Pla permetrà finançar al voltant de 5.000 actuacions municipals.


 

llei de seguretat industrialLa futura Llei de seguretat industrial incrementarà la qualitat dels serveis d'inspecció i donarà més capacitat d'elecció als usuaris. El text regularà la seguretat dels productes industrials, instal·lacions elèctriques, de vehicles, petrolíferes, d'aparells a gas i de calefacció, entre d'altres.


 

IRTAAmb l'aprovació d'aquesta nova llei s'aposta per la professionalització de la direcció i una major implicació de la societat en l'orientació de l'Institut. La sostenibilitat i la seguretat alimentària es fixen com a nous objectius estratègics.


 

Nens i nenes prematursEs destinen 60.000 euros per a l'elaboració d'un estudi sobre l'estat de salut dels nens que van ser nadons de baix pes o prematurs extrems. Les dades serviran per determinar guies de pràctica clínica. En els darrers anys ha crescut de forma persistent el nombre de nadons prematurs o amb baix pes


 

Habitatges de promoció públicaLa proposta pretén reallotjar tots els afectats en nous habitatges de promoció pública construïts a Sallent o en municipis propers abans que finalitzi l'any 2010. S'impulsen 158 habitatges per a reallotjament amb una inversió de 27 milions d'euros.


 

Altres acords aprovats: 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya