Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 18 de desembre de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 18 de desembre de 2007

Observatori Català del CivismeL'organisme tindrà la participació d'entitats públiques i privades, així com d'experts en l'àmbit del civisme i la cohesió social.


 

salutEs construiran tres nous centres de salut a Tivissa, a Subirats i a la Palma d'Ebre. D'altra banda, també es crearà el Centre d'Atenció Primària Sabadell Sud Campoamor, i es remodelarà o ampliarà els de Taradell i Sabadell Merinals. El pressupost total de les actuacions és de 7,5 milions d'euros.


 

violència de gènereEl Govern formarà el personal sanitari en la prevenció i la detecció precoç de la violència de gènere. La mesura forma part d'un protocol conjunt del Departament de Salut i el Ministeri de Sanitat i Consum i es difondrà en tots els centres de salut, tant els públics com els privats.


 

VIHLes mesures de prevenció s'apliquen en una desena de centres penitenciaris catalans, i inclouen accions com els programes d'educació sanitària i de realització de pírcings i tatuatges higiènics.


 

Escoles TallerEl Govern ofereix 2.200 places al Programa d'escoles taller del Servei d'Ocupació de Catalunya. Les escoles taller formen i contracten joves per dur a terme projectes vinculats amb la recuperació del patrimoni artístic, històric, cultural o natural, i amb la rehabilitació d'entorns urbans o del medi ambient.


 

boscosEl Govern facilita la gestió sostenible i la prevenció d'incendis dels boscos protegits per un PEIN. Per fer-ho, s'agilitza la tramitació dels permisos per a infraestructures de gestió forestal i de prevenció i extinció d'incendis en aquestes zones protegides.


 

Altres acords aprovats: 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya