Generalitat de Catalunya

AccÚs al contingut (Alt + 1)
AccÚs al men˙ de la secciˇ (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 18 de desembre de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 11 de desembre de 2007

transport metropolitÓSegons el conveni l'Estat aportarÓ 42 milions d'euros anuals per al finanšament d'aquestes infraestructures entre el 2007 i el 2010. El conveni preveu les obres de perllongament de les lÝnies 2, 3 i 5 del metro de Barcelona i del metro del VallŔs a Terrassa.


 

CAPEs construiran cinc centres a les Corts, SarriÓ, l'Eixample, Guinardˇ i Trinitat Vella i se n'ampliaran o remodelaran el de Bes˛s, Ciutat Meridiana i Sant Andreu. El pressupost total de les obres supera els 28 milions d'euros.


 

112Es posarÓ en funcionament un nou centre situat a l'entorn de Barcelona i es potenciarÓ el que ja existeix a Reus. Aquest servei permetrÓ donar una resposta rÓpida i coordinada a les peticions urgents d'assistŔncia dels ciutadans.


 

Agrigen˛micaEl nou centre farÓ recerca en l'Ómbit de la genŔtica molecular vegetal i en genŔtica molecular en animals, bÓsicament de granja. El centre estÓ format per la Universitat Aut˛noma de Barcelona (UAB), el Centre Superior d'Investigacions CientÝfiques (CSIC) i l'Institut de Recerca i Tecnologia AgroalimentÓries (IRTA).


 

Val d'AranEs renova l'acord fins al 2010. El Conselh Generau d'Aran rebrÓ uns 17 milions d'euros el 2007 per al finanšament de les competŔncies transferides en compliment del que estableix l'Estatut d'autonomia.


 

material esportiuEl material se cedirÓ a parts iguals a les federacions esportives i als clubs federats. La Uniˇ de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) rebrÓ 500.000 euros.


 

Altres acords aprovats: 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya