Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern> 11 de desembre de 2007 > Compra de material esportiu
Dimarts, 11 de desembre

El Govern subvenciona la UFEC amb 500.000 euros per la compra de material esportiuEl material se cedirà a parts iguals a les federacions esportives i als clubs federats


El Govern ha autoritzat avui el Consell Català de l'Esport a atorgar una subvenció de 500.000 euros a la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) amb la finalitat de finançar l'adquisició de material esportiu i tècnic no fungible i inventariable per cedir a parts iguals a les federacions esportives catalanes i els clubs esportius federats. Amb aquesta subvenció es vol donar suport a les activitats de l'esport de base, a través dels clubs que l'agrupen en la seva majoria. La Unió de Federacions Esportives de Catalunya és l'entitat representativa del conjunt de les federacions catalanes dels diferents esports. Entre les seves funcions i objectius hi ha la promoció, la defensa i la representació de l'esport català, i la col·laboració amb totes les entitats i organismes públics i privats per desenvolupar i millorar l'esport a Catalunya.

Des de la seva constitució, l'any 1985, la Generalitat i l'entitat han actuat en col·laboració i han impulsat diferents programes esportius, seguint els principis de coordinació i col·laboració entre el Govern i les entitats esportives que preveu la Llei de l'esport.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya