Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 4 de desembre de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 4 de desembre de 2007

SeguretatEl Consell serà un òrgan consultiu i de participació de la ciutadania en el sistema de seguretat de Catalunya. El Consell es reunirà com a mínim dos cops l'any, crearà grups de treball i comissions d'estudi i emetrà un informe anual.


 

esportS'atorguen 61,9 milions d'euros per finançar les despeses de les seves activitats relacionades amb la pràctica i la promoció de l'esport. Aquesta subvenció té un abast plurianual per al període 2008-2011.


 

EducacióS'inverteixen 1,8 milions d'euros als plans de Badalona, L'Hospitalet, Reus i Terrassa. Amb aquests ja són 71 els municipis tenen el seu Pla Educatiu d'Entorn. A més, el Govern impulsa la construcció d'un pavelló esportiu a Castellbisbal i destina 1,78 milions d'euros a la formació permanent del professorat no universitari.


 

R+D+iEls préstecs, atorgats per l'ICF, podran finançar fins al 80% de la inversió a realitzar, amb un import mínim de 300.000 euros i un de màxim de 5 milions d'euros per empresa. El termini d'amortització podrà ser de fins a 12 anys. Per la seva part, el CIDEM aportarà un ajut equivalent al 4% de l'import disposat.


 

corEl projecte vol millorar l'atenció de les malalties de l'aparell circulatori, obtenir indicadors sobre la incidència i la supervivència de l'infart de miocardi i valorar la qualitat en l'atenció a la malaltia. Les dades del darrer treball constaten una millora dels nivells de colesterol i del tractament de la hipertensió arterial per part de la població.


 

xarxa viàriaEs realitzaran els treballs de millora de la LV-2001 entre Mollerussa i Juneda i la formació de passos inferiors per a vianants als ramals de la C-32, entre els termes d'Arenys de Mar i Arenys de Munt.


 

Altres acords destacats: 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya