Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 13 de novembre de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 13 de novembre de 2007

turismeEl FC Barcelona i el restaurador de Roquetes Joan Amaré són els guardonats d'enguany. Aquests guardons del Turisme de Catalunya reconeixen la trajectòria de 22 professionals, empreses i entitats del sector que han contribuït al desenvolupament del turisme al país.


 

discapacitatsSubvencionarà amb 695.774 euros l'Associació Manresana de Pares de Nens Subdotats (AMPANS) per a la creació del centre, disposarà amb 14 places. El Govern finançarà l'adquisició i adequació d'un habitatge per instal·lar-hi el nou centre.


 

empresa de consultoriaEl sector de la consultoria, precisament, ha estat identificat com un dels punts febles de la internacionalització de la nostra economia. Es farà una contribució d'un milió d'euros per finançar activitats d'assistència tècnica per al progrés del sector privat als països en desenvolupament.


 

genèticaEls nous Estatuts recullen el canvi de seu de la Fundació, que s'ha instal·lat recentment al nou edifici del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB).


 

Índex de la competitivitatAquest projecte és una eina necessària per poder fer el seguiment i avaluació de la competitivitat de Catalunya en el context internacional. L'informe seguirà el model publicat pel World Economic Forum (WEF), que compara la posició relativa de cent vint-i-cinc estats segons un seguit d'indicadors.


 

pauS'ha autoritzat l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) a destinar 450.000 euros a donar suport als programes engegats per l'Escola de Cultura de Pau (ECP).


 

gat S'ha prorrogat al final del 2007 l'entrada en vigor de la prohibició de sacrificar gats i gossos a les instal·lacions per al manteniment d'animals de companyia, i als nuclis zoològics en general. Aquesta acció endarrereix al final de l'any l'entrada en vigor de la mesura als dos municipis.


 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya