Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 6 de novembre

Cercador d'acords

  


Dimarts, 6 de novembre de 2007

PUOSC 2008El Govern hi destinarà 600 milions d'euros i preveu prop de 5.000 actuacions als municipis catalans. El Pla passa a tenir una durada quinquennal per afavorir la solidesa i la planificació dels projectes i inclou per primera vegada actuacions per afavorir el desenvolupament de les telecomunicacions.


 

educacióEs calcula que més de 30.000 alumnes es beneficiaran del servei de menjador i transport gratuït que gestionen els consells comarcals. La partida inclou el pagament del servei de monitor pels alumnes d'educació infantil durant la sisena hora.


 

Regulació de municipisS'ha aprovat el Decret de regulació que estableix els requisits i procediments per delimitar, alterar i mesurar la demarcació territorial dels ens locals.


 

abastament d'aiguaEl projecte, amb una inversió de més de 20M€ preveu millorar la interconnexió de les xarxes del Maresme Nord i d'Aigües Ter-Llobregat. Aquesta obra, alternativa al PHN, forma part d'un projecte que incrementarà la qualitat en l'abastament a onze municipis del Maresme.


 

connectivitat ecològicaL'objectiu del nou Pla és garantir el manteniment i la recuperació dels processos ecològics i del funcionament dels sistemes naturals, terrestres, fluvials i marítims de Catalunya. Les directrius del Pla hauran de ser respectades en les futures planificacions urbanístiques al territori català.


 

productes agrarisLes subvencions, amb un import màxim de més de 5 milions d'euros, cobriran la construcció i compra de béns immobles i de nova maquinària, així com les inversions per la creació de noves empreses i ampliació de les existents.


 

Altres acords destacats: 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya