Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 16 d'octubre de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 16 d'octubre de 2007

habitatge assequibleS'aprova un decret llei que té com a objectiu dotar les administracions catalanes d'instruments per tal d'obtenir de manera immediata sòl per a la construcció d'habitatge assequible.


 

cooperació al desenvolupament El pressupost global és de més de 65 milions d'euros cosa que significa un creixement d'un 15% respecte a l'any anterior. El Pla anual fixa els primers passos per desenvolupar el Pla director de cooperació al desenvolupament 2007-2010, aprovat al Parlament el mes de juliol passat.


 

igualtatEs destinaran més de 4 milions d'euros per contractar a la demarcació de Barcelona, 60 agents amb l'objectiu de fomentar la igualtat d'oportunitats entre homes i dones en l'àmbit laboral.


 

Pla Director de mobilitatEl Pla director planificarà la millora de l'accessibilitat i promourà una mobilitat més sostenible i integrada en el medi ambient. El programa regularà el transport de viatgers i mercaderies, les xarxes viàries, ferroviàries, els serveis de transport i l'aparcament. També es fomentarà l'ús de la bicicleta i els desplaçaments a peu.


 

Comitè d'ètica de la PoliciaEl Govern ha aprovat avui el Decret de creació del Comitè d'Ètica de la Policia de Catalunya, un òrgan, pioner a Espanya, de caràcter consultiu en matèria de conducta ètica dels cossos de policia de les institucions pròpies de Catalunya, és a dir, de les policies locals i els Mossos d'Esquadra.


 

infància responS'aprova la posada en marxa d'una nova oficina per millorar l'atenció immediata sobre infants i adolescents que funcionarà les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any. Una de les eines principals de les quals disposarà la nova unitat és el telèfon 900 300 777, batejat amb el nom d'INFÀNCIA RESPON.


 

Altres acords

Altres acords destacats han estat l'estudi dels efectes del canvi climàtic a les terres de l'Ebre, la incorporació al Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat o la creació d'un grup de treball interdepartamental per coordinar la transposició i implementació a Catalunya, abans del 28 de desembre, de la Directiva de Serveis en el Mercat Interior de la UE. Una directiva que elimina les barreres per l'exercici de la llibertat d'establiment dels prestadors de serveis i la lliure circulació dels serveis dins els països de la Unió.


 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya