Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern> 2 d'octubre de 2007 > Hospital Transfronterer de la Cerdanya
Dimarts, 2 d'octubre de de 2007

El Govern aprova una subvenciˇ de 390.000 euros per impulsar el futur Hospital Transfronterer de la CerdanyaSerÓ el primer d'aquesta mena de la Uniˇ Europea i atendrÓ la poblaciˇ dels dos costats de la frontera hispanofrancesa


Es calcula que pot donar servei a uns 35.000 usuaris de les comarques de la Cerdanya i el Capcir


El Govern concedirÓ una subvenciˇ de 390.000 euros a la Fundaciˇ Privada Hospital Transfronterer de la Cerdanya, per impulsar la construcciˇ d'un hospital que atengui la poblaciˇ dels dos costats de la frontera hispanofrancesa.

Aquesta subvenciˇ, inclosa en el pressupost del Servei CatalÓ de la Salut per al 2007, es destinarÓ a finanšar les actuacions operatives que assumeix aquesta Fundaciˇ: realitzaciˇ d'estudis, actes, activitats comunicatives, funcionament ordinari, etc.

Aquest Hospital Ús un projecte que va nÚixer l'any 2003, fruit de l'acord entre la Generalitat de Catalunya i el Consell Regional Llenguadoc-Rossellˇ, amb la participaciˇ de l'Ajuntament de PuigcerdÓ i amb l'objectiu de crear un hospital a la Cerdanya per donar assistŔncia als usuaris en rŔgim d'internament i ambulatori de la poblaciˇ dels territoris dels dos costats de la frontera.

Aquest serÓ el primer hospital transfronterer de la Uniˇ Europea que doni servei als ciutadans de tots dos estats, alhora. El futur hospital tindrÓ una capacitat de 68 llits i es comenšarÓ a construir durant el 2008. Es calcula que tindrÓ uns 35.000 usuaris potencials de les comarques de la Cerdanya i el Capcir.


Avís legal | Sobre el web | © 1995-2008 Generalitat de Catalunya