Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern

Cercador d'acords

  


Dimarts, 25 de setembre de 2007

Subministrament ElèctricLa xarxa elèctrica s'haurà de dissenyar de manera que cada client pugui rebre subministrament des de més d'una subestació. També es redueix el temps màxim per a la reposició del subministrament a 4 hores en les zones urbanes, a 6 hores en les zones semiurbanes i a 8 hores en les zones rurals.


 

Aeroports Públics de CatalunyaEs tracta de la primera societat que crea el Govern per a la gestió dels aeroports que impulsa avui dia i també dels que li seran traspassats Aquesta nova eina de gestió és necessària davant del nou marc competencial que es presenta.


 

gent granL'equipament tindrà una capacitat per a 120 places i disposarà d'un centre de dia per a 30 usuaris. Aquest centre s'edificarà al districte de Sant Andreu. Barcelona oferirà 60 noves places per a persones amb discapacitat.


 

educacióConcretament, es construirà una Secció d'Educació Secundària (SES) a Tarragona i un Centre de Tecnificació Esportiva-Institut d'Educació Secundària (IES) a Amposta. També, s'han aprovat obres de millora a 4 centres educatius per un import d'1,5 milions d'euros


 

depuradoraS'invertiran prop de 6 milions d'euros en aquestes actuacions Les obres serviran per donar servei a una població equivalent d'11.500 habitants.


 

Oficina AntifrauEl Govern sol·licitarà a la Mesa del Parlament que acordi el tràmit per al procediment d'urgència del projecte de llei de creació de l'Oficina Antifrau de Catalunya, aprovat pel Govern el 14 de juliol de 2007 i que va tenir entrada al Parlament de Catalunya el 30 de juliol de 2007.


 

Altres acords

Altres acords destacats han estat la instal·lació d'un nou centre d'informació del Parc d'Aigüestortes, la connexió elèctrica del polígon Carretera de la Galera amb Ulldecona i la inversió de 628.000 euros per a les excavacions del jaciment arqueològic a Terrassa. També, durant la reunió del Govern, el conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, ha presentat al Consell de Govern l'Informe sobre la seguretat a Catalunya, que inclou les dades de l'Enquesta de seguretat pública de Catalunya (ESPC) i fa balanç de l'activitat policial, de trànsit i de bombers d'aquest estiu.


 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya