Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern

Cercador d'acords

  


Dimarts, 10 de septembre de 2007

universitatL'elaboració del nou mapa de titulacions, l'ampliació de les competències dels titulats i la promoció dels estudis amb més demanda social centren algunes de les línies d'actuació previstes pel Govern.


 

turismeEs preveu un tancament de temporada similar a l'any passat, encara que el balanç global es farà a primers d'octubre. El juny ha estat excepcionalment bo, durant la primera quinzena d'agost s'ha registrat una recuperació i per al setembre es preveu un bon ritme de reserves.


 

aeroportuàriaS'analitzaran el desenvolupament empresarial de l'aeroport a la Seu d'Urgell, la viabilitat d'un aeroport corporatiu de Barcelona i les oportunitats del sector de la càrrega àeria a Catalunya


 

portEls canvis s'emmarquen en la reestructuració del DPTOP i les noves competències que atribueix l'Estatut. Es crea la Subdirecció General de Ports i Costes, es reforça la Direcció de Transports Terrestres i es doten de noves seccions els Serveis Territorials de les Terres de l'Ebre i l'Alt Pirineu i Aran.


 

igualtatLa Direcció General es dedicarà, específicament, a promoure l'equiparació laboral entre homes i dones i la integració al mercat de treball de joves, immigrants, persones amb discapacitats i en risc d'exclusió.


 

jovesLa inversió inicial serà de 995.000 euros i servirà per reconvertir un antic centre residencial d'acció educativa de menors del barri de les Corts de Barcelona.


 

colònies industrialsEs concediran ajuts per valor d'un milió d'euros als municipis per a actuacions de millora de l'espai públic de la colònia, la restauració d'edificis d'ús col·lectiu i interès patrimonial, la millora paisatgística de les vies d'accés als recintes i la restauració de l'entorn.


 

raïmL'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) contractarà una consultoria per a la realització d'un estudi sobre la situació actual del sector vitivinícola català a l'Estat espanyol. Amb aquesta actuació es pretén dur a terme una investigació de mercat, exhaustiva i profunda, que aporti el coneixement suficient per a l'optimització de les inversions previstes en aquest sector.


 
Altres acords

Altres acords destacats són les subvencions de de 4.847.193 euros per a les entitats que col·laboren en la reinserció d'interns i menors infractors i de 600.000 euros per a l'ampliació de places d'un centre ocupacional per a persones amb disminució psíquica i física


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya