Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern> 4 de setembre de 2007 > Desenvolupar el traspàs de la Inspecció de Treball
Dimarts, 4 de setembre de 2007

Es crea un programa específic per desenvolupar el traspàs de la Inspecció de Treball


La creació del Programa es va acordar a la reunió de la comissió bilateral Estat - Generalitat celebrada el passat 17 de juliol


El Govern de la Generalitat ha aprovat el Programa de Desenvolupament i Organització de la Inspecció de Treball i Seguretat Social del Departament de Treball.

El programa, la creació del qual es va acordar a la reunió de la comissió bilateral Estat-Generalitat el passat 17 de juliol, impulsa les polítiques i actuacions necessaris per a l'assumpció plena de les competències executives sobre la funció pública inspectora respecte les matèries previstes a l'Estatut.

Així mateix, el programa pretén millorar, racionalitzar i integrar els processos de treball, les estructures organitzatives i la programació d'actuacions en els corresponents àmbits competencials i la coordinació amb l'administració de l'Estat.

Els objectius són identificar la informació i documentació necessàries per a la negociació del traspàs corresponent sobre la funció inspectora prevista a l'article 170.2 de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, així com l'elaboració de la proposta de model organitzatiu i dels mecanismes de col·laboració necessaris amb l'Administració de l'Estat.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya