Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 4 de setembre de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 4 de septembre de 2007

medalla d'orEl Govern ha acordat concedir enguany la Medalla d'Or de la Generalitat als expresidents Jordi Pujol i Pasqual Maragall com a mostra del reconeixement i de l'agraïment de les institucions catalanes cap a les persones que les han presidit al llarg d'aquests darrers 25 anys.


 

equipaments realsEl ritme inversor en equipaments socials és el més important dels últims trenta anys i supera els 3.000 milions d'euros. L'informe presentat al Consell de Govern comptabilitza 1.276 actuacions finalitzades o en curs en aquesta legislatura.


 

qualitat de l'aiguaL'objectiu de les actuacions, amb un pressupost de 83 milions, és garantir l'abastament d'aigua en els àmbits més vulnerables a causa de la sequera. Es millorarà la qualitat de l'aigua amb el desdoblament del col.lector de salmorres del Llobregat.


 

treballEl Govern de la Generalitat ha aprovat el Programa de Desenvolupament i Organització de la Inspecció de Treball i Seguretat Social del Departament de Treball. La creació del Programa es va acordar a la reunió de la comissió bilateral Estat - Generalitat celebrada el passat 17 de juliol.


 

administracióUn nou Decret pretén garantir que els empleats de l'Administració de la Generalitat adoptin les mesures correctores necessàries quan es detectin incompliments en prevenció de riscos laborals.


 

digitalLa societat INVERTEC amplia el seu capital en 1 milió d'euros per potenciar joves empreses tecnològiques. INVERTEC, constituïda el mes de juliol de l'any 2002, està participada per la Generalitat a través del CIDEM i per diverses universitats catalanes.


 

casa de les llengüesLa Casa de les Llengües comptarà amb un espai museogràfic que mostrarà la diversitat lingüística del planeta. El centre s'ubicarà al recinte industrial de Can Ricart de Barcelona.


 

dansaEl Govern atorgarà una subvenció de 905.743 euros per a l'escolarització dels estudiants de l'Institut del Teatre que cursen simultàniament i al mateix centre els estudis d'educació secundària obligatòria (ESO) i de grau mitjà de dansa.


 
Altres acords

El Govern ha nomenat Carlos González nou director de l'Institut de Seguretat de Catalunya. González havia estat fins ara director de l'Escola de Policia de Catalunya.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya