Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern> 28 d'agost > Subvenció d'activitats escolars
Dimarts, 28 d'agost de 2007

El Govern destina 4,1 milions d'euros a subvencionar activitats extraescolars


La mesura vol garantir la participació de l'alumnat amb menys recursos en aquestes activitats

També s'impulsa la construcció d'un nou CEIP a Cerdanyola del Vallès

El Govern ha aprovat avui una partida de 4.118.000 euros per subvencionar la realització d'activitats extraescolars als centres educatius sufragats amb fons públics durant el curs 2007-2008. La mesura està destinada a garantir la participació de l'alumnat de les famílies amb menys recursos en aquestes activitats formatives que es realitzen després de l'horari lectiu.

Les subvencions es concediran als ajuntaments que ho sol.licitin i estan destinades a minorar el cost de les activitats extraescolars, d'una banda, i a ajudar directament a les famílies amb menys recursos a què hi participin, de l'altra.


Nou CEIP a Cerdanyola del Vallès

D'altra banda, el Govern ha aprovat avui la inversió de 4.090.500 euros per a la construcció d'un nou Centre d'educació infantil i primària a Cerdanyola del Vallès, ubicat al barri de la Clota. L'edificació de l'escola és fruït d'un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament. Es tracta d'un centre de dues línies que es construirà entre el 2007 i el 2009.

D'altra banda, el Govern també ha aprovat la despesa derivada d'un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Cabanes, segons el qual del Departament d'Educació de la Generalitat aportarà 684.284,53 euros per a obres d'adequació del Centre d'educació infantil i primària del municipi. La intervenció permetrà l'ampliació de dues aules i de la biblioteca del centre.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya