Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 31 de juliol de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 31 de juliol de 2007

espectaculosLa nova llei garanteix la convivència, la seguretat i la qualitat de les activitats recreatives i, per primera vegada, defineix els locals de règim especial ("after hours") i autoritza el comís per part dels Mossos del material utilitzat en festes il·legals. També protegeix els usuaris, veïns i menors.


 

busseigEl Govern aprova que l'edat mínima per a practicar el busseig amb escafandre sigui de 8 anys. Els menors hauran d'estar acompanyats per un adult en tot moment i la profunditat màxima serà d'entre 6 i 25 metres, depenent de l'edat.


 

contenidorDues noves lleis volen donar resposta a la creixent necessitat de recollida, tractament i recuperació de les diverses tipologies de residus. L'objectiu prioritari és minimitzar la quantitat generada i buscar el consens i la col·laboració amb els ens locals.


 

piscinaS'aproven convenis per subvencionar la construcció de tres poliesportius en centres educatius de Molins de Rei, la Roca del Vallès i Collbató. També es subvencionaran amb 549.664 euros les obres d'adequació i reforma de 34 centres educatius de Badalona.


 

arquitectesL'oferta d'ocupació pública per a l'any 2007 és de 157 places per al cos de titulació superior, per al cos de diplomatura i per al cos tècnic d'especialistes de la Generalitat de Catalunya. Es tracta de diverses places d'arquitectura, enginyeria i delineació.


 

OccitanS'ha aprovat el Programa per a la creació de l'Oficina "Occitan en Catalonha" (OC), que promourà i coordinarà projectes i mesures d'impuls de la llengua occitana. Aquest nou organisme garantirà el desplegament adequat de la condició de llengua oficial que l'Estatut atorga a l'occità.


 
Altres acords

Altres acords destacats han estat l'ampliació de les quantitats que es paguen pels danys causats a l'agricultura i la ramaderia per la fauna protegida i la impulsió de la millora de la passarel·la de vianants que creua la carretera C-31 a Gavà.

També destaquen, en temes relacionats amb Salut, l'encàrrec d'un estudi sobre les necessitats d'atenció psiquiàtrica i psicològica a les residències de gent gran i l'assumpció, per part de la Generalitat, del traspàs dels centres de salut mental Emili Mira de Santa Coloma de Gramenet.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya