Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern> 31 de juliol de 2007 > Inversions en diversos poliesportius i construccions escolars
Dimarts, 31 de juliol de 2007

El Govern aprova inversions de 2,2 milions d'euros en diversos poliesportius i construccions escolars


S'aproven convenis per subvencionar la construcció de tres poliesportius en centres educatius de Molins de Rei, la Roca del Vallès i Collbató


També es subvencionaran amb 549.664 euros les obres d'adequació i reforma de 34 centres educatius de Badalona


El Govern ha aprovat avui destinar 2,2 milions d'euros en diverses construccions escolars. Concretament, invertirà 1,7 milions d'euros a la construcció de tres poliesportius en centres escolars de Molins de Rei, la Roca del Vallès i Collbató, que també seran utilitzats pels municipis fora de l'horari lectiu. A més, el Govern aportarà 549.664 euros per a les obres de reforma i adequació de centres educatius de Badalona.

En el cas de Molins de Rei, el Govern subvencionarà amb 573.960 euros la construcció d'un poliesportiu i unes pistes esportives descobertes al solar annex al CEIP La Sínia. A la Roca del Vallès, el Govern ha aprovat una subvenció de 386.970 euros per dur a terme les obres d'un pavelló poliesportiu al solar annex del CEIP Mogent. Per últim, es finançarà amb 751.410 euros la construcció d'un poliesportiu al solar annex al SES (Secció d'educació secundària) de Collbató.


Obres de reforma a centres de Badalona

D'altra banda, el Govern ha aprovat subvencionar amb 549.664 euros les obres d'adequació i reforma a 34 centres d'educació infantil i primària i de formació d'adults de Badalona.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya